dimarts, 15 de gener del 2013

PISSARRES DIGITALS


La setmana passada varem dedicar la classe pràctica a fer una primera presa de contacte i a experimentar amb la pissarra digital. Alguns dels companys varen realitzar jocs com el Penjat, acabar oracions, jocs de lògica etc. trobats a la xarxa i que ens ofereixen un ventall molt ampli per a realitzar diferents activitats amb els nens i per treballar qualque competència.

 Una de les activitats que ens va proposar na Marina va ser la de crear un conte per explicar als infants i fer-los interactuar. Per poder-lo realitzar el mestre pintarà a diferents diapositives les imatges de la història i una vegada les hagi creat les podrà emmagatzemar a una carpeta com qualsevol arxiu i utilitzar el material quan ho trobi oportú. Aquesta activitat tant simple té moltes coses positives, ja que la pissarra es com un gran projector  on els nens/es poden veure millor les imatges i és molt més motivador per a ells el fet de tenir un conte a un suport digital, també podem afegir-li música i modificar-lo o afegir-li elements o efectes tantes vegades com vulguem. 

Després d’aquella classe he estat fent recerca sobre com utilitzen les pissarres digitals a les escoles i la meva sorpresa ha set trobar aquest vídeo que ens presenta un material que no sabia ni tant sols que existia.

Mai t’aniràs a lleure sense sabre una coseta més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada